Velkommen til Jobbanken!

Herkan du legge ut  jobber  til elever på OD-dagen. På denne siden kan du også enkelt administrere dine jobber ved å følge disse stegene:

 1. Opprett en ny bruker. Trykk på « Ny bruker » nederst på siden.
 2. Legg inn jobb og vent på søknader. Du kan selv velge om du vil få e-post når det er nye søkere eller om du vil logge inn og sjekke selv.
 3. Tilby jobb til eleven(e) du ønsker å ansette ved å trykke på «Tilby». Eleven(e) vil da få tilsendt en e-post. Når elevene har bekreftet at de tar oppdraget, vil du få tilsendt bekreftelse på e-post.
  Du kan ansette så mange elever du vil!
 4. Når jobben er besatt, gir dubeskjed til de kandidatene som ikke ble valgt ved å trykke på «Avvis». Eleven vil da få tilsendt en e-post med beskjed om at jobben er besatt.  NB! Det lønner seg å vente til du har fått bekreftelser fra de du har tilbudt jobb før du avviser de andre søkerne.
 5. Steng jobben for flere søknader -da sparer du tid og elevene slipper å bli skuffet over at de ikke for jobb hos deg.
 6. Betal for dagsverket! Dette kangjøres på to måter:
  1. Betal kontant til eleven. Husk å signere på arbeidskortet som eleven har med seg og behold del 1 som dinkvittering
  2. Betal med kredittkort eller få tilsendt faktura ved å registrere deg på www.betale.od.no . Husk å påføre referansenummeret du får oppgitt på elevensarbeidskort.

Minsteprisen for et dagsverk er kroner 400 for videregående og kroner 300 for ungdomsskolen. Elevenesom jobber på OD-dagen er underlagt arbeidsmiljøloven.

E-postadresse
Passord
Glemt passord

Pengene norsk skoleungdom jobber inn på OD-dagen 1.november 2012 vil støtte skolegang for kasteløs ungdom i Nepal, med spesielt fokus på jenter. Samarbeidsorganisasjonen er Strømmestiftelsen, og prosjektet har som mål å gi 25.000 ungdommer en grunnleggende utdannelse. Gjennom dette programmet skal ungdommene også tilegne seg yrkesrettedeferdigheter, som samlet skal muliggjøre økt deltagelse i det nepalskesamfunnet. Slik kan de kasteløse også få en stemme som teller.

For mer informasjon om OD og årets prosjekt, gå til www.od.no

Merk! Bruk av denne tjenesten er frivillig og på eget ansvar. Operasjon Dagsverk kan ikke garantere at du vil få svar på annonsen, og står heller ikke ansvarlig for de elevene du måtte ansette. Du står fritt til å bestemme selv hvem du vil ha til å jobbe for deg på OD-dagen.


Dersom du har problemer med å registrere deg, eller har andre spørsmål knyttet til Jobbanken, ring Operasjon Dagsverk på telefon 22 99 37 10.